OKSEKJØTT

 

I 2003 begynte vi å selge kvalitetskjøtt direkte fra gården. Tilbakemeldingene fra kundene har vært meget gode. Vi er stolte av kjøttet vårt som er av ypperste kvalitet. Kvaliteten måler vi på kjøttfylde, mørhet, saftighet og smak.

 

Årlig mottar vi Gilde sin kvalitetspris for gode slakteresultater. Marmoreringen i kjøttet fører til saftighet og god smak. Ekstra mørning er alfa og omega for en positiv matopplevelse.

 

Vi selger pakker på 10, 20 og 30 kg. Pakkene inneholder ca. 40 % kjøttdeig/karbonadedeig, 10 % strimlet biffkjøtt/grytekjøtt, 10 % bibringe eller hamburgere, og 40 % biffer, fileter, steker og bankekjøtt. Alt kjøtt er vakuumert og merket. Vi selger også halve dyr for dem som har anledning til å skjære ned selv. Kjøttet stammer enten fra okse eller kvige som er 1,5 år. Kjøttet er 100 % rent, uten salt, is eller andre tilsetningsstoffer.

 


 

   Bilde: matprat.no

 

Hamburgerne vi leverer består av 100 % storfekjøtt, kun tilsatt salt, pepper og egg eller mel som bindemiddel. Hver burger er litt over 100 gram. Det er best å tilberede burgerne fra frossen tilstand. Husk litt lengre steketid når burgerne er frosne. Krydre burgerne med pepper og annet krydder du liker.

   Bilde: matprat.no

Ønsker du å bestille oksekjøtt av oss kan du gå til vår bestillingside - klikk her